Wij zijn Miriam van Broekhuizen en Gertrude Knauff. Twee vriendinnen, die elkaar ooit ontmoet hebben, doordat we allebei een eigen praktijk in Apeldoorn hebben.
Zo’n 15 jaar geleden nam Miriam het initiatief. Ze had Gertrude in de krant zien staan. “Zullen we een keer kennismaken? Ik heb ook een praktijk?” Urenlang zaten we bij Martins in Apeldoorn op het terras. We kwamen niet uitgepraat.
Jaren later gingen we samen een weekendje weg naar Vlieland. Naast diepgaande, eerlijke, persoonlijke gesprekken was er veel lol. Zoveel, dat we het jaarlijks gingen doen, zo’n weekendje naar de Wadden. Hele dagen samen buiten in de natuur. Rust, stilte, zon, wind, regen, fietsen, wandelen, yoga zelfs, terrasjes, drankjes en dromen. Ja, dromen, want dat is wat er gebeurt, vanuit rust, stilte en veel buiten zijn. Je komt meer bij je hart. En ons hart riep: “oohhh, wat zouden we graag buiten werken, anderen bewegen ook de flow van hun hart te volgen.”
Dus al dromend was op één middag op Vlieland, de eerste VerwonderDag geboren. Compleet al op inhoud. Nou en dan moet je Miriam hebben…. We waren nog geen twee dagen terug en de aankondiging stond al op sociale media. En we hadden windje mee, want het sloeg aan!

Als we niet samenwerken

Als we niet samenwerken zijn we toch een beetje samen. Allebei hebben we al jaren onze eigen praktijk en begeleiden we 1-op-1 mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels voeren we praktijk vanuit dezelfde locatie aan de Loolaan 75 in Apeldoorn.

Miriam woont hier en naast het woonhuis staat het Koetshuis. Op de begane grond, met uitzicht op haar eigen heerlijke tuin, zit Miriam met Sla je Slag met Gedrag. Miriam is gedragsspecialist en werkt met kinderen en hun ouders. Zij is een kei in het systemisch kijken naar de laag onder het gedrag. Welke behoefte ligt daaronder bij jezelf of bij jouw kind? Welke patronen zijn er zichtbaar? En wat is er nodig om weer te groeien?

Gertrude zit met praktijk FF NODIG (want ja, soms heb je ff iemand nodig) op de heerlijke zolder van het Koetshuis. Gertrude is Holistisch Therapeut. Vanuit het holisme kijkt zij naar de mens als geheel; fysiek (je hebt een lijf), mentaal (je gedachten en overtuigingen), emotioneel (je gevoelens), energetisch (je energie) en spiritueel (je ziel, je karma, je gezin van herkomst). Al deze niveaus staan met elkaar in verbinding. Door op alle niveaus te werken, kom jij met meer gemak bij jouw verlangen, wat je hulpvraag ook is.

Ben je nog meer nieuwsgierig naar Miriam of Gertrude? Kijk dan gerust op www.slajeslagmetgedrag.nl en op www.ffnodig.nl.


Waarom

Samen zijn we op een missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Want hoe meer mensen meer van hun hoofd naar hun hart kunnen, des te meer compassie, innerlijke rust, dankbaarheid en verwondering er komt. Liefdevolle, gelukkige mensen, hebben een positieve impact op de wereld.