“Ik leef mijn leven zoals ik dat wil!”

Vanuit ons hart is dat hoe wij het echt wel willen, het is wel onze intentie. Maar…doen we dat ook? Laten we ons ook niet opslokken door dagelijkse beslommeringen? Werk, huis, gezin, alles wat moet?

Het is een hele kunst, om in het nu te zijn, om eens even tijd vrij te maken voor je intenties. Nu de herfst is aangebroken, is het ook in de natuur tijd om naar binnen te keren. Want ja, volg je hart want dàt klopt. En hoe doe je dat dan?

Denk eens aan jezelf als kleuter; lekker doen waar je zin in hebt! Dat innerlijke meisje en innerlijke jongetje zit nog steeds in jou. Misschien is het wat ondergesneeuwd.

Het is nu echt weer tijd voor verwondering! Ja tijd voor VerwonderTijd. Verwen jezelf met onze VerwonderTijd!

We gaan met elkaar de natuur in, ontdekken wat er in jou ook leeft. Opgeslagen herinneringen in je lijf krijgen aandacht, je ontdekt waar jouw triggers zitten, zonder dat je weet waarom die steeds getriggerd worden! Gedurende deze dag ga je met aandacht daarna toe. Want dat kan jij. Ontdek je kwaliteiten en valkuilen met je innerlijke familie!

Ook deze dag zal je je verwonderen, wat al in jou aanwezig is. Je raakt meer verbonden met jezelf, je intuïtie, je zijn. Je ontmoet jezelf!

Wanneer:
Zaterdag 28 oktober 2023
Zaterdag 14 september 2024

Waar:
Bussloo;

Inbegrepen:
Heerlijke buitenlunch, kampvuurtje, koffie/thee met lekkers, aandacht voor jezelf, me-time.

Kosten:
€ 95,-

De trainers zijn Gertrude Knauff en Miriam van Broekhuizen.

Voor vragen neem contact op met:
Gertrude Knauff – Gertrude@ffnodig.nl of 0645750083
Miriam – Info@slajeslagmetgedrag.nl of 0611885974