Met trots, vol voorpret en vooral met een groot geluksgevoel kunnen wij jullie vertellen dat ons VerwonderWeekend is geboren en gereserveerd!

Wij zien ons al zitten, buiten, op een prachtige locatie, met een vuurkorfje aan, een theetje of een wijntje in onze handen en prachtige gesprekken. Heel mooie momenten, met prachtige mensen om ons heen. Een ondergaande zon, onze buiken lekker gevuld. Mooie momenten gaan we dat weekend beleven, waarbij we wellicht stilstaan bij wat er is. Zo waardevol om af en toe stil te staan. Te mijmeren, in het nu te zijn, te voelen hoe het echt met je gaat. Hoe moeilijk het is, om je hoofd eens even helemaal uit te zetten. Te luisteren naar je hart. Veiligheid en vertrouwen ontstaat in onze setting. Met welke intenties ben jij hier? Zou jij ook meer van je hoofd naar je hart willen gaan? Dat je minder angst ervaart om je heen, in mogelijkheden gaat denken, en dit weekend ook naar binnen keert en ontdekt wat er al in jou aanwezig is? Het zal als een warm bad voelen, wij met elkaar. Je zult rust ervaren, weer in contact komen met je lichaam, voelen wie je bent en wat je nodig hebt. Je passie zal weer boven komen drijven!

Wil jij ook: 

Je zult versteld staan over jezelf, over wat al in jou aanwezig is!

In dit prachtige weekend zullen we dingen samen doen en er zullen ook genoeg momenten zijn dat je op jezelf kan zijn. Je hoeft niets te delen.
We hebben een prachtige plekje gevonden in Lochem.

Wanneer:
Vrijdagmiddag 21 maart 16 uur tot zondag 23 maart 15 uur, 2025

Start:
Lochem

Inbegrepen:
Twee overnachtingen, alle maaltijden, alle hapjes en drankjes en onze deskundige begeleiding.

Kosten:
€444,00

De trainers zijn Gertrude Knauff en Miriam van Broekhuizen.

Wat deelnemers zeggen: 

Voor vragen neem contact op met:
Gertrude Knauff – Gertrude@ffnodig.nl of 0645750083
Miriam – Info@slajeslagmetgedrag.nl of 0611885974